Na obroncima planine Goč, na pitomih 700 metara nadmorske visine, nalazi se odmaralište Ministarstva unutrašnjih poslova „Cvetna Dolina”. Hotel raspolaže sa nešto malo više od 60 ležajeva, sobe su od jednokrevetnih do trokrevetnih, svaka soba poseduje kupatilo. Odmaralište je i komercijalnog karaktera pa ga, pored radnika MUP-a, mogu koristiti i ostali zainteresovani građani.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
O

vo odmaralište nekada je bilo mnogo posećenije, u poslednje vreme je, možemo slobodno reći nepravedno zanemareno. Ovo nas zaista čudi ako uzmemo više nego simbolične cene smeštaja, koje se kreću 1 050 dinara po osobi za trokrevetnu sobu do 1 550 dinara za jednokrevetnu, za radnike Ministarstva i članove njihovih porodica, dok je za ostale građane cena simbolično viša. Naravno, govorimo o punom pansionu, sa uključena sva tri dnevna obroka. Smeštaj je više nego pristojan s obzirom na cenu.

Ono što ovaj hotel čini posebnim je ljubazno osoblje hotela i topla porodična atmosefera, ukusna hrana u restoranu. U sastavu hotela je mini park sa ljuljaškama i klackalicama za decu, odmah tu je i nekoliko staza za sankanje. Na desetak kilometara od hotela nalazi se i ski staza sa žičarom. Hotel je interesantan i van zimske sezone obzirom da se u blizini nalazi mnoštvo obeleženih staza za planinarenje, a u letnjoj sezoni moguće je korišćenje bazena sa termalnom vodom.

cvetna-dolina-smestaj-02
cvetna-dolina-smestaj-07
cvetna-dolina-smestaj-06

Hotel je okružen četinarskom šumom, mnoštvom potoka i izvora, netaknutom prirodom, mir i tišina koji ga okružuju čini ga pravim mestom za odmor. O kvalitetu vode dovoljno govori da se u neposrednoj blizini nalazi i fabrika vode „LA FANTANA”. Na 20-ak kilometara udaljenosti nalazi se uvek atraktivna Vrnjačka Banja sa mnoštvom zabavnih i turističkih sadržaja.

cvetna-dolina-smestaj-04
cvetna-dolina-smestaj-05