Vinarija Radosavljević je porodična vinarija iz sela Šljivova, koja se nalazi u srcu obronka Kopaonika, Goča i Željina. Pripada novom talasu srpskog vinarstva i spada među mlade vinarije u Srbiji. Dugu tradiciju proizvodnje vina u familiji Radosavljević, 2010. je preuzeo predvodnik četvrte generacije vinara Mladen Radosavljević, stvarajući jednu novu, modernu vinariju sa idejom da vinarska iskustva svog oca i svojih dedova, uvede u 21. vek i da uz pomoć savremenih i inovativnih vinarskih tehnologija postavi temelje za vina novih generacija porodice Radosavljević.

radosavljevic-02
radosavljevic-02_1
radosavljevic-03
radosavljevic-03_1

Predstavljamo Vam naša vina i rakije

U vinu je istina i lek, druži se sa njim i produži vek! Piće bogova nudi snove, oko bolje vidi, radost zove. I težak korak postaje lak uz Župin čudesni napitak. Ogreje ruke, usne, misli, pa trenove života osmisli. Radosavljević ima za sve spas, te će blagodat da preplavi nas! Nazdravi vinom na slavi, krštenju i nadaj se brzom okrepljenju. Zapamti, nikad ne smeš ala biti, več vino dostojanstveno piti! Svaka crna kap život osladi, uz Župa vino – večito mladi!

radosavljevic-vino_01

Rakije proizvedene po tradicionalnom postupku od probranog voća. Tradicija i iskustvo garantuju visok kvalitet proizvoda koji se odlikuje prijatnim ukusom voća.

radosavljevic-rakije_01