Podrum vina “Todor” nalazi se u Župskom vinogorju, u selu Vitkovo nedaleko od Aleksandrovca. Braća Predrag i Nenad Ćosić proizvode vino po starim receptima svoga deda Todora, u čiju čast je ovaj podrum i dobio ime. Uz veliku ljubav i posvećenost nastaju bela vina Tamjanika i Rizling, na čiji ukus niko ne ostaje ravnodušan. Podrum Todor se može pohvaliti i sjajnom Pitomom Ružicom, kao i kvalitetnim crvenim vinom koje sa razlogom nosi naziv Ponos.

todor_01
todor_02
todor_02_1
todor_03
todor_03_1
todor_04

Predstavljamo Vam naša vina

Tamnjanika – Belo stono suvo vino proizvedeno od sorte grožđa Tamjanika, zlatno žute boje, mirisa i ukusa tamjana i bosiljka… Taman da sasluša i dopuni priču u pravom trenutku.

todor-vino_01

Rizling Todor – Vino svetlo žute boje sa zelenkastim odsjajem, na mirisu izražene note zrelog voća, kruške, banane… Na ukusu harmonično sa uklopljenim kiselinama što vino čini svežim i elegantnim.

todor-vino_02

Ponos – Crveno stono suvo vino, proizvedeno kupažom sorti grožđa Cabernet Sauvignon i Merlot, bogatog bukea, delikatnog i prijatnog ukusa. Sa PONOSOM, dobrom melodijom, u društvu i maštom bez granica.

todor-vino_03

Pitoma Ružica – Vino sa tradicijom u našoj porodici još od dede Todora, koji je i dao naziv Pitoma Ružica. Vino od sorte grožđa Merlot, usklađene arome i pitomog ukusa.

todor-vino_04